'Temptation Alex' riskeert 4 maanden cel nadat hij man twee gebroken ribben schopt

Alexander Maas niet aanwezig op rechtbank

Alexander Maas, beter bekend als 'Temptation Alex'.
VIJF Alexander Maas, beter bekend als 'Temptation Alex'.
Alexander Maas, beter bekend als verleider Alex uit de laatste editie van Temptation Island riskeert vier maanden gevangenisstraf. Op twee maart vorig jaar schopte hij een man uit Moorslede twee gebroken ribben nadat een zoektocht naar een pitazaak op niets uitdraaide.

Alex deed die avond samen met andere deelnemers Danyla, Ken en Lise een acte de présence in café De Chicon in Roeselare. Omstreeks 2.30 uur liet Alex aan één van de aanwezigen weten dat hij honger had, ze besloten samen met Danyla op zoek te gaan naar een pitazaak in Roeselare.

Omdat alle pitazaken in de streek gesloten bleken, kreeg Alex het bij de derde zaak op zijn heupen. Hij wou zelf achter het stuur van de auto kruipen en probeerde de sleutels van de Moorsledenaar af te nemen. Toen hij dat niet wou, werd hij door de spierbundel uit Temptation Island tegen de grond gewerkt en kreeg hij enkele rake schoppen.

De jonge Moorsledenaar kon wegkruipen naar zijn auto, en in het ziekenhuis werden twee gebroken ribben vastgesteld. Het openbaar ministerie wees op het opvliegend karakter van de spierbundel uit Temptation Island. Op camerabeelden in het café was al te zien dat hij zich agressief opstelde tijdens een discussie over een pet. Alex Maas stuurde vanmorgen zijn kat naar de rechtbank in Kortrijk. Naast de celstraf riskeert hij ook een geldboete van 400 euro. Vonnis op zeven februari.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Philippe Schotte

  Stuk uitschot die kerel , en 4 maanden dat is toch om te lachen !

 • Fons Billen

  veel spieren en weinig verstand waarschijnlijk!

 • Guy muis

  4maanden? veel te weinig!

 • Peter Gijselaar

  Miljoenen zou ik eisen,en niet meer kunnen gaan werken betalen zal hij.

 • Gerard Braeckmans

  Doorgedraaid. Lijf is opgefokt en de geest loopt achter.