‘Telefacts Zomer’ duikt in de wereld van plussize-modellen, waar de dochter van David Hasselhoff enorm populair is

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Hayley Hasselhoff (26), de dochter van voormalig ‘Baywatch’-ster David Hasselhoff, scoort als plussize-model. Ze heeft maatje 44, maar doet het alsnog heel goed in de mode-industrie.

Ze wordt geboekt voor de ene campagne na de andere. “Ik vind het tof dat de kleren van de shoots zo strak zitten”, zegt ze. “Dan voel ik me zelfzeker. Ik wil opkomen voor mollige meisjes die niet veel vrouwen zoals zij op de catwalk en in schoonheidscampagnes zien. Maar het zou normaal moeten zijn dat zij daar wél vertegenwoordigd worden. Schoonheid is er in alle vormen en maten.”

Modellen met een maatje meer zijn tegenwoordig felbegeerd, zowel voor fotoshoots als op de catwalk. De volslanke mannequins prijken trots op de covers van glossy magazines. Het zijn moedige vrouwen die de grenzen in de mode-industrie verleggen en het beeld over schoonheid veranderen. ‘Telefacts Zomer’ bezorgt vandaag, op donderdag 25 juli, een unieke kijk achter de schermen bij enkele van de meest gevraagde plussize modellen.

Hayley Hasselhoff poseert in lingerie.
SLiNK Magazine Hayley Hasselhoff poseert in lingerie.
David Hasselhoff
Photo News David Hasselhoff3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jos Vangeel

    Knappe volslanke dame

  • Eva Munet

    Het is dan ook een fetish voor een reden zeker?

  • Nancy Van Acker

    Knappe dame