‘Teen Mom’-ster Farrah Abraham stelt bizarre eisen aan toekomstige date: “Hij moet een contract tekenen”

Farrah Abraham.
WireImage Farrah Abraham.
Farrah Abraham (28), die bekend werd door het MTV-programma ‘Teen Mom’, is wel heel kritisch als het gaat om de perfecte partner. De Amerikaanse, die inmiddels zo’n 2,2 miljoen volgers heeft op Instagram, deelde met Us Weekly welke eisen zij stelt aan een man.

Farrah kiest voorzichtig wie ze in haar leven toelaat. Ze heeft een aantal specifieke regels waar haar toekomstige partner zich aan moet houden. Zo zouden de mannen vooral geen pers in hun omgeving mogen hebben en moet de kandidaat in kwestie een contract tekenen. “Ik weet heel goed waar ik naar op zoek ben als het gaat om personaliteit en gedrag. Ik neem geen risico’s meer. Mijn man mag geen pers of andere mensen bellen, of vrienden zijn met verslaggevers. Ik neem het heel serieus.”

Wat Farrah precies bedoelt met ‘andere mensen’, is onbekend. Wel vertelt ze waar de eisen vandaan komen. “Als het gaat om daten, heb ik al veel vervelende dingen meegemaakt. Ik heb geen zin in iemand die met mij wil daten alleen maar omdat ik bekend ben”, klinkt het. De ‘Teen Mom’-ster vindt het op dit moment prima om single te zijn. Als ze nog kinderen wil, overweegt ze om te adopteren. “Sophia (10) wil graag een broertje of zusje. Ik hoop dat ik iemand ontmoet die leuk genoeg is om een kind mee te krijgen. Maar ik heb geen haast, ik vind het op dit punt oké om getrouwd te zijn met mezelf. Sophia is mijn enige liefde op dit moment. We zijn heel gelukkig samen.”
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Teveel plastiek zo te zien.

 • Dick van Aggelen

  Die lippen...vreselijk.

 • Jos Plessers

  Dáár een date mee?Stijf vd plastische chirurgie?Botox?Brrr

 • Ann Sprengers

  Oei, een operatie te veel gedaan denk ik....

 • Sobek Wessels

  Met zulke eisen is het Best dat je voor de rest van je leven alleen blijft .