‘Supernatural’-ster Jared Padalecki breekt stilte na zijn arrestatie

Jared Padalecki
photo_news Jared Padalecki
Een week na zijn arrestatie vanwege een vechtpartij in een club waarvan hij zelf de eigenaar is, heeft Jared Padalecki zijn familie en vrienden bedankt voor hun steun. In een tweet zei de ‘Supernatural’-ster ook dat hij het jammer vond dat hij hierdoor een beurs voor fans van de show heeft gemist.

Op dat evenement verscheen zijn televisiebroer Jensen Ackles alleen. De acteur grapte daar volgens Deadline dat hij zijn “grote domme vriend” miste. “Ik zal het erop houden dat hij vorige week een slecht weekend had. Hij regelt nu wat hij moet regelen, dus we sturen steun en liefde zijn kant op en hopen dat hij nu een beter weekend heeft.”

Padalecki werd vorige week in Texas in de boeien geslagen voor het slaan van een barman en de manager van de Stereotype club. Jared zou zelf de eigenaar zijn van de zaak. Volgens getuigen zou hij na het gevecht een grote som cashgeld getoond hebben aan de politie, in de hoop niet gearresteerd te worden. Jared wordt nu beschuldigd van twee gevallen van geweldpleging. 

Ondertussen is de acteur al wel weer op vrije voeten. De opnames voor het vijftiende en laatste seizoen van ‘Supernatural’ zouden volgens de programmamakers bij zender The CW niet in het gedrang komen. 

De politiefoto die genomen werd op de avond van het voorval.
AP De politiefoto die genomen werd op de avond van het voorval.



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.