‘Supernatural’-acteur Jared Padalecki gearresteerd voor geweld

Jared Padalecki (links) in ‘Supernatural’
Jared Padalecki (links) in ‘Supernatural’
‘Supernatural’-ster Jared Padalecki (37) zou in Texas zijn gearresteerd voor het slaan van een barman en de manager van een club. Volgens TMZ is hij zaterdagnacht opgepakt voor mishandeling en openbare dronkenschap.

Op beelden van de site is te zien hoe de acteur voor de deur van een club iemand in de houdgreep neemt. Het zou gaan om een vriend die hem probeerde te kalmeren nadat hij de barman had geslagen. Toen de politie arriveerde, zou de Gilmore Girls-acteur een stapel bankbiljetten te voorschijn hebben gehaald en daarmee naar de agenten hebben gezwaaid.

De 37-jarige Padalecki is meegenomen naar het bureau, waar zijn borg werd vastgesteld op 15.000 dollar. Het was zondagmiddag (plaatselijke tijd) niet duidelijk of de acteur inmiddels was vrijgelaten. De club in Austin is een vaste stek van Padalecki. Volgens enkele lokale media is hij zelfs eigenaar of mede-eigenaar van de tent.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.