"Steven Van Herreweghe wil terug naar zijn ex, maar zij houdt de boot af"

photo_news
Na nog geen half jaar zijn Steven Van Herreweghe (37) en MNM-presentatrice Julie Van den Steen (23) uit elkaar. Volgens bronnen dicht bij Van Herreweghe wil de presentator terug naar zijn ex-partner Katrien, met wie hij 2 kindjes heeft, maar houdt zij de boot af.

Het begon allemaal in juni, met een ontboezeming op de radio: MNM-ochtendprinses Julie Van den Steen bekende aan Steven Van Herreweghe dat ze vroeger als kind verliefd was op hem. "Als ik dat toen had geweten, had de wereld er helemaal anders uitgezien", grapte Steven toen. "Ik zou gezegd hebben: hou het vast, en als je 22 bent, kan ik je zeggen dat ik ook op jou verliefd ben." De realiteit haalde die kwinkslag al snel in: met een coup de foudre van jewelste tussen de VIER-presentator en Peter Van de Veires sidekick. De verliefdheid was zo groot dat Van Herreweghe zijn vriendin Katrien - met wie hij twee jonge zoontjes van 1,5 en 3 heeft - verliet om zijn relatie met Julie alle kansen te geven, zo las u in oktober nog in deze krant.

Smeekbede

Maar de romance tussen Steven en Julie blijkt nu officieel verleden tijd. Het koppel ging al voor de feestdagen uit elkaar. Over de oorzaak van de breuk is niets bekend, maar de naaste omgeving van Van Herreweghe zag de liefdesbreuk al even aankomen. Volgens hen wil de presentator nu de relatie met de moeder van zijn kinderen koste wat het kost redden. "Begin december is Steven komen aankloppen bij Katrien," klinkt het. "Hij vertelde dat hij twijfels had gekregen over zijn relatie met Julie, en graag terug de draad wilde oppikken met haar." Volgens diezelfde bronnen was Katrien, die als tv-regisseur werkt bij Canvas, niet onder de indruk van de smeekbede en houdt ze de boot tot op de dag van vandaag af.

Opmerkelijk: net zoals Julie Van der Steen is zij blond, knap, vrolijk en spontaan. De twee zouden zusjes kunnen zijn. Julie laat de breuk in het openbaar niet aan haar hart komen, en post vrolijke selfies als vanouds. Ook op de Instagram van Steven Van Herreweghe is het business as usual: zo ronselt hij kandidaten voor het nieuwe seizoen van 'De Pappenheimers'.