Ga naar de mobiele website
^ Top

"Steve Tielens dook ook al in bed met Trisha"

Trisha en Steve Tielens
FB/Guido De Meyer Trisha en Steve Tielens
Er blijven maar verhalen opduiken over het liefdesleven van zanger Steve Tielens, die het naar verluidt niet al te nauw neemt met zijn huwelijkse trouw. Niet alleen klapte zijn 'stalker' al uit de biecht, maar nu doen getuigen in Dag Allemaal ook een boekje open. "Hij deed het met Trisha op de parking van een horecazaak", klinkt het daar.

Vorige week raakte bekend dat Steve een klacht indiende tegen een mannelijke stalker, die volgens hem verliefd was geworden en hem lastig viel. De 'stalker' beet echter van zich af en vertelde dat het net Steve was die hem aan het lijntje hield om geld af te troggelen.

Ook in Dag Allemaal gaat de man, die Mike heet, daar dieper op in, en beweert dat er zelfs seksueel contact was tussen hen: "In de sauna. Ik had voor hem een tienbeurtenkaart gekocht. We spraken daar af, om intiem te kunnen zijn. We hadden voordien al gekust, in een bos niet zo ver van zijn huis. Maar in de sauna konden we een stapje verder gaan. En de eerste keer... Goh, hoe zeg ik dit proper? Steve raakte al snel, euhm, in opgewonden toestand. Hij vroeg me om zijn edele delen te betasten, en hij deed bij mij hetzelfde."

Slippertje in beeld
Dat Steve het niet zo nauw neemt met zijn huwelijksgeloften, wordt al langer gefluisterd in het showbizzmilieu. Zo gaat hij iets te familiair om met zijn vrouwelijke fans. "Ik ben bevriend met een ander slachtoffer van hem, een dame. Zij heeft net hetzelfde meegemaakt als ik", aldus Mike.

Mike met Steve Tielens en zijn vrouw
Facebook Mike met Steve Tielens en zijn vrouw

"Het is echt ranzig geworden", beaamt ook een andere kennis van Steve. "Iedereen in het wereldje weet van zijn buitenechtelijke affaire met een vrouwelijke fan. Maandenlang zagen ze elkaar, tot zij genoeg kreeg van zijn loze beloftes. Ze stapte uiteindelijk naar zijn vrouw Veerle, die hem toch een tweede kans gaf. Maar in plaats van zijn pollekes te kussen, zag meneer Tielens de vergiffenis van zijn vrouw als een vrijgeleide om haar nog meer te bedriegen", klinkt het. "En maar opscheppen over zijn veroveringen! Zangeres Trisha bijvoorbeeld, toen zij nog niet zo lang uiteen was met Ignace. Op de parking van een horecazaak, op amper twee kilometer van zijn huis, bedreven ze de liefde. Hij zal dat wel ontkennen, zoals gewoonlijk. Maar in deze vált er niet te liegen, want hun vrijpartij werd geregistreerd door de beveiligingscamera's van die zaak."Meer over12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dompel Van pompen

  Nu enkel nog haar carrière van de grond krijgen.

 • Alain Luppens

  Wie niet...

 • Anti Wielrennen

  Nog nooit van gehoord!

 • marie-jose Marie-José Anthonis

  En hoe staat vet met zijn Monick ook ni normaal omhoog gevallen paljas doe normaal ma ja dat is niet aan u besteed

 • mis tanget

  Nu mag dat nog de laatste man op aarde zijn ... Dan maak je toch dat je aan de andere kant van de aardbol bent. Jakkes, vies ventje !

Meld een bug