‘Star Trek’-acteur William Shatner (88) gaat na 18 jaar scheiden

William Shatner.
EPA William Shatner.
William Shatner, de acteur die Captain James Kirk speelde in de ‘Star Trek’-series en films, is klaar met zijn huwelijk. Op zijn oude dag heeft de 88-jarige Canadees na achttien jaar een scheiding aangevraagd van zijn partner Elizabeth.

Volgens TMZ zijn de twee nog aan het overleggen over alle voorwaarden. Omdat de twee samen geen kinderen hebben, verwacht de entertainmentsite dat de scheiding soepel zal verlopen.

Voor Shatner was het al zijn vierde huwelijk. Eerder was hij al getrouwd met Nerine Kidd, Marcy Lafferty en Gloria Rand. Met Gloria Rand kreeg hij drie dochters.

Star Trek, 1969, met van links naar rechts: Leonard Nimoy (Mr. Spock), William Shatner (Captain Kirk) en James Doohan (Scotty).
Star Trek, 1969, met van links naar rechts: Leonard Nimoy (Mr. Spock), William Shatner (Captain Kirk) en James Doohan (Scotty).1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Danielle Duym

    Ga je dat jezelf nog aandoen op 88 jaar. Is het niet beter op die leeftijd dat elk zijn eigen ruimtes krijgt in huis zodat je elkaar niet voor de voeten loopt maar ook niet door een echtscheiding moet.