"Shakira en Piqué uit elkaar": zangeres woont niet meer thuis

getty
Er doken vorige maand al geruchten op, maar vandaag is het weer raak: de relatie van Shakira en Gerard Piqué zou op de klippen zijn gelopen. Het is enkel nog wachten op een officiële persverklaring. Dat meldt het Spaanse blad Cotilleo op basis van meerdere bronnen.

Het was de Colombiaanse media die het vuurtje deed aanwakkeren na berichtgeving over een vermeende scheiding. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Meerdere bronnen weten te vertellen dat de 40-jarige zangeres zelfs niet meer thuis woont. "Shakira heeft de beslissing genomen. Het is echt serieus", menen ingewijden.

De Colombiaanse en de tien jaar jongere FC Barcelona-speler zijn voor het laatst samen gespot op de extravagante bruiloft van Lionel Messi. Sindsdien zijn de twee niet meer in het openbaar gezien.

Het is nog niet duidelijk waarom de twee uit elkaar zijn. Bronnen menen in ieder geval dat Shakira "het niet meer volhield" en dat de media nu moeten wachten op een statement.

Shakira en Piqué leerden elkaar in 2010 kennen op Ibiza. De vonk sloeg direct over. Tot een officieel huwelijk is het nooit gekomen. Wel kreeg het koppel twee kinderen: Milan en Sasha.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Reyniers Sven

  Weg gaan bij zo ne vent is het beste wat je kan doen!!!

 • Bart Scheerlinck

  Ze is naar Spanje verhuist

 • Ben Watford

  Een globaliste en een separatist, dat lukt niet.

 • Geert Van de Moortele

  Haar kledij en poses in haar laatste clip zou ik als echtgenoot ook niet pikken.Een getrouwde vrouw moet zich niet op deze manier gedragen om platen te verkopen.