"Producers willen Adele als prostituee in Dickens-film"

epa
Adele overweegt te gaan acteren. Volgens de Britse krant The Sun is de zangeres in onderhandeling voor een rol in de remake van de film Oliver uit 1968. De 29-jarige zou de rol van Nancy spelen in de filmmusical, die is gebaseerd op Charles Dickens' werk Oliver Twist uit 1838.

Volgens The Sun willen de producenten haar graag zien in de rol van de sympathieke prostituee en een bron van de krant weet te vertellen dat de zangeres serieus over het aanbod nadenkt.

"Angelo is op dit moment het belangrijkst voor haar en ze ziet dit als een project dat ook past bij hem", aldus de insider over de vierjarige zoon van Adele. "Het zou een nieuwe uitdaging voor haar zijn, en die wil ze zeker aangaan." Het zou de eerste filmrol zijn voor Adele, die wel in 2012 al de soundtrack maakte voor James Bond-film Skyfall.

"Zwanger voor dertigste"
Volgens intimi van de superster wil ze graag nog voor haar dertigste opnieuw zwanger zijn. In 2012 beviel ze van een zoontje Angelo. Adele en haar vriend Simon Konecki hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze gezinsuitbreiding helemaal zien zitten.


Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.