“Priscilla Presley verkoopt huis om dochter te redden”

De grote financiële problemen waarin Lisa Marie Presley verzeild is geraakt, heeft haar moeder Priscilla doen besluiten haar villa in Brentwood te verkopen. Het pand bracht omgerekend 3,4 miljoen euro op en met dat geld hoopt Priscilla haar enige kind te kunnen helpen. Dit meldt Radar Online.

Priscila woonde zelf niet in de villa, maar leeft in een huis in Beverly Hills. Ze kocht het pand in 1976 voor 150.000 euro, drie jaar nadat ze van haar echtgenoot Elvis scheidde. ,,Ze zou dit nooit hebben gedaan als Lisa Marie geen hulp nodig had, maar kennelijk is de situatie zo penibel dat Priscilla geen andere uitweg zag," aldus een bron.

Lisa Marie kwam in de problemen nadat haar voormalige manager het fortuin dat ze van haar beroemde vader geërfd had, er doorheen gejaagd zou hebben. Want hoewel ze een maandelijkse toelage van 100.000 dollar uit het trustfonds van de Elvis Presley Enterprises krijgt, bleek de dochter van The King daar niet makkelijk bij te kunnen komen. Volgens haar advocaat zat haar manager daartussen.

Naast de problemen met haar manager, was Presley ook nog eens verwikkeld in een rechtszaak met haar ex-man Michael Lockwood, de vader van haar tweelingdochters. Hij eiste alimentatie, maar een rechter sprak uit dat Lisa Marie die niet hoeft te betalen. De slepende rechtszaak kostte haar echter enorm veel geld.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tina Colpaert

  De dochter zou zelf haar problemen kunnen oplossen al was het mijn kind voor mij heeft ook niemand oplossingen gezocht en zo leer je beste!

 • Katherine Baker

  Die kon, dankzij papa en het zakelijk talent van mama, leven als God in Frankrijk. Maar nee, zo iemand als zij is een gemakkelijke prooi voor manvolk die wil onderhouden worden. En waarom hebben die altijd een manager nodig die aan hun geld kan ? Wie is er te vertrouwen als het om geld gaat ?

 • Marianne Van den Lemmer

  Geldproblemen worden nooit opgelost met alleen geld (dokter Phil). Ik zou de dochter haar boontjes zelf laten doppen! Wie zijn poepke brandt...

 • tessa pintelon

  een huis min of meer wat houd dat nu in seg