“Pete Davidson en Kate Beckinsale zijn nu al uit elkaar”

Photo News
De stormachtige romance tussen Pete Davidson (25) en Kate Beckinsale (45) lijkt alweer beëindigd te zijn. Volgens een bron zouden de twee “niet langer meer aan het daten zijn”, meldt Entertainment Tonight. “Ze zijn nog wel vrienden, maar van romantiek is geen sprake meer,” aldus de bron.

Het stel werd in januari tijdens een afterparty van de Golden Globes voor het eerst samen gespot en vertoonde zich daarna regelmatig samen in het openbaar. Zo zaten Kate en Pete zoenend op de tribune tijdens een ijshockeywedstrijd en gingen ze met de moeder en stiefvader van de actrice uit eten op de sterfdag van haar vader.

De media-aandacht voor hun romance was voor Kate Beckinsale iets compleet nieuws. “Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik ben nog niet eerder uit geweest met iemand die zoveel ondeugd met zich meebrengt,” zo liet ze in een eerder interview met de Los Angeles Times weten.

Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.