'Modern Family'-actrice Julie Bowen gaat scheiden

Julie Bowen en haar co-ster Ty Burrell
Getty Images for The Critics' Choice Awards Julie Bowen en haar co-ster Ty Burrell
Na dertien jaar huwelijk heeft 'Modern Family'-actrice Julie Bowen een scheiding aangevraagd. Volgens het blad People zijn de actrice en zakenman Scott Phillips al langer uit elkaar.

Julie trouwde in 2004 met Scott Phillips, een ondernemer in onroerend goed. Ze hebben drie zoons; de 10-jarige Oliver en tweeling John en Gustav van 8.

Het echtpaar is sinds september van 2016 niet meer samen op een rode loper gesignaleerd. In februari van vorig jaar werden Scott en Julie, die Claire Dunphy speelt in 'Modern Family', wel nog met hun kinderen gefotografeerd bij een basketbalwedstrijd.

Waarom de twee hun huwelijk voor gezien houden, is niet bekend. De woordvoerder van de actrice wilde volgens Entertainment Tonight donderdagavond geen reactie geven op de geruchten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.