'Mission Impossible'-acteur opgepakt na tirade in vliegtuig

Jonathan Rhys Meyers
Instagram Jonathan Rhys Meyers
Jonathan Rhys Meyers  (40) is zondag op het vliegveld van Los Angeles opgepakt nadat hij zich had misdragen in een vliegtuig. De van oorsprong Ierse acteur had zich tijdens een vlucht vanuit Miami agressief gedragen tegen zijn vrouw en rookte een e-sigaret op het toilet, weet de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Jonathan, bij het grote publiek bekend van films als 'Bend It Like Beckham', 'Match Point', 'Mission: Impossible III' en de tv-serie 'The Tudors', was op reis met zijn vrouw Mara en hun eenjarige zoon toen hij zijn tirade begon. De acteur zou hebben gedronken. Na de woordenwisseling liep Jonathan naar het toilet om stiekem aan zijn e-sigaret te lurken. 

Toen het toestel in Los Angeles aankwam stond de politie al op Jonathan te wachten. Hij werd opgepakt en meegenomen maar werd korte tijd later alweer vrijgelaten. De acteur worstelde in het verleden met een alcoholverslaving en werd meerdere keren in een afkickkliniek opgenomen.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Danni Van Driessche

    En moeten we hier nu warm of koud van krijgen. Met hun decadent gedoe.Ze moesten een geen geld hebben ! De toontjes zullen snel veel lager zijn.