‘Melrose Place’-actrice Heather Locklear moet naar gevangenis

Heather Locklear
AP Heather Locklear
Heather Locklear (57), die we nog kennen uit de reeks ‘Melrose Place’, moet naar de gevangenis. Dat besliste de Amerikaanse rechtbank. Ze komt vast te zitten wegens wangedrag. 

Volgens het verdict moet ze zich eerst dertig dagen laten opnemen in een psychiatrische kliniek, om daarna nog eens honderdtwintig dagen in de gevangenis door te brengen. 

Het is lang niet de eerste keer dat Locklear in de problemen raakt met de wet. Ze werd al opgepakt voor huiselijk geweld en agressie tegen hulpverleners. Haar vreemde gedrag zou voornamelijk voortkomen uit drank en drugs. 
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danielle Scherrens

  Ze ziet er slecht uit.

 • Karel Tichmann

  Voor duidelijkheid: Heather Locklear is een "5150".

 • Gert Van Bunderen

  De oorzaak is vaak een verslaving. De rest is vaak een gevolg van deze verslaving, verlies job, geen aanbiedingen niet meer, relatieproblemen, etc.

 • Leonarda Van Opbroecke

  Voor haar 57 jaar ziet ze er erg goed uit. Vooral omdat je haar nu naturel kunt beoordelen. Beweende ogen , geen mak-up , geen fotoshop. Dus niets fake. Proficiat Heather.

 • Erwin Fiers

  Een grondige verandering nodig in de filmwereld.Want snel binnen zijn vergt hoge eisen met alle gevolgen vandien.Zeer mooie vrouw geweest.Amai.Wat een wrak is ze nu geworden.