Ga naar de mobiele website
^ Top

"Megan Fox heeft de beste borsten"

Megan en Leslie in 'This is 40'
Universal Pictures. Megan en Leslie in 'This is 40'
De borsten van Megan Fox zijn volgens veel mannen de besten, maar het is nu ook bevestigd door een vrouw: Leslie Mann. Zij mocht Megan betasten in de nieuwe film 'This is 40' en was zeer tevreden over wat ze in haar handen hield. "Megan heeft echt geweldige borsten. De beste die ik ooit gezien heb in mijn leven."


Leslie speelt winkeleigenaar Debbie in de film, Megan is Desi, haar jongere en bloedmooie assistente. Als ze stript tot op het felroze ondergoed, kan Dabbie zich niet inhouden.

"Zijn die écht?" vraagt ze zich luidop af. "Ja hoor, ik ben gewoon jong", antwoordt Desi nonchalant. Dat moet Debbie gewoon voelen, met het nodige bepotel tot gevolg.

Vreemde scène?
Was het niet vreemd om zo'n scène te spelen? "Een tikje. Ik voel me erg beschermend naar jongere actrices toe, omdat ik het zelf zo moeilijk heb gehad in deze business. De scène moest zo snel mogelijk voorbij zijn, omdat ik wist dat het voor haar ongemakkelijk was... waarschijnlijk. Of misschien ook niet.

Maar in die situatie zijn er altijd jongens met vettige ideeën, dus ik wilde dat ze zo snel mogelijk haar T-shirt weer aandeed."

Of misschien voelde je jezelf eerder ongemakkelijk, Leslie?

photo_news


Leslie's echtgenoot, Judd Apatow, was de regisseur van 'This is 40'. En natuurlijk werd hem dezelfde vraag voorgelegd. Ook hij voelde zich niet op zijn gemak.

"Zelfs al is er maar gedeeltelijk naakt te zien, ik voel me altijd slecht op mijn gemak. Ik schiet het liefst in één of twee scènes en dat gaat me altijd een raar gevoel geven."

Misschien omdat hij zich bewust is van de charmes van de naaktheid voor hem? "Iedereen weet dat Megan mooi is, maar het is meer: ze verandert lettelijk de temperatuur in de kamer als ze binnenkomt."

Volledig naakt zal je Megan nooit zien: dat sloot ze eerder al uit in een interview met E! News.

photo_news
Judd, Leslie en hun dochters Iris en Maud, die ook in de film de dochters van 'Debbie' spelen.
reuters Judd, Leslie en hun dochters Iris en Maud, die ook in de film de dochters van 'Debbie' spelen.
ap
ap


Meld een bug