"Mary-Kate Olsen slaat broer Sarkozy aan de haak"

photo_news

Een opmerkelijke romance in de maak? Jazeker, als we de 'New York Post' mogen geloven. Volgens de Amerikaanse krant is Mary-Kate Olsen immers wel heel zoete broodjes aan het bakken met Olivier Sarkozy, de halfbroer van Nicolas. Vorig weekend zouden de tortelduifjes zich stapelverliefd gedragen hebben in een vakantieoord vlakbij New York.

De 25-jarige Mary-Kate maakt deel uit van de tweeling die als baby furore maakte in 'Full House'. Haar relatie met kunstenaar Nate Lowman liep in 2010 op de klippen. Vorig jaar werd het kindsterretje nog gelinkt aan schoenenontwerper Seth Campbell, maar veel vuurwerk sproot daar niet uit voort. Vóór Nate had Mary-Kate een hele reeks venten versleten, waaronder de inmiddels betreurde Heath Ledger.

Olivier is maar liefst zeventien jaar ouder dan zijn nieuwste aanwinst. In maart kwam er een einde aan zijn liefdesverhaal met actrice Stella Schnabel. Eerder was de beroemde broer ook nog getrouwd met een zekere Charlotte, met wie hij twee kinderen zou krijgen.

Olivier Sarkozy.
Olivier Sarkozy.
AP
AP
REUTERS