"Mariah Carey onderging maagverkleining"

Photo News
Er is steeds heel wat te doen rond het gewicht van Mariah Carey. Nu beweren bronnen dat de zangeres een maagverkleining liet uitvoeren. "Ze was onzeker", klinkt het op website Entertainment Tonight.

Mariah zou volgens de bronnen al zo’n zes weken geleden onder het mes zijn gegaan. De 'All I Want For Christmas'-zangeres zou onzeker zijn geweest omdat ze haar kilo's maar niet onder controle zou krijgen. Aan dat steeds schommelende gewicht wou ze een einde maken.  

"Ze voelt zich nu veel beter over zichzelf", zegt een bron tegen de website. "Dit is een nieuw begin voor haar." Volgens de website was Mariah vorige week te gast bij het TCL Chinese Theatre in Hollywood. Daar kwam ze "zichtbaar slanker" opdraven. 

Photo News
Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • frank triolet

    Ze mag overal vermageren. Haha