“Larry King (85) getroffen door hartaanval”

Larry King
AP Larry King
Larry King is afgelopen donderdag getroffen door een hartaanval. De 85-jarige presentator is opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt TMZ. 

King moest donderdag voor een controle naar het ziekenhuis om zich te laten onderzoeken. Hij kampte al een paar maanden met ademhalingsproblemen en wilde achterhalen waar dit vandaan kwam. Toen de presentator klaar was om te vertrekken, voelde hij zich plots niet goed.

De Amerikaanse presentator sloeg alarm, waarna bleek dat hij getroffen was door een hartaanval, zo meldt de Amerikaanse entertainmentsite.

King, die al twee keer eerder een hartaanval kreeg, ging donderdag meteen onder het mes. Volgens bronnen zijn er meerdere stents bij King geplaatst om te voorkomen dat de bloedvaten opnieuw sluiten. Naar verluidt zou King vandaag het ziekenhuis mogen verlaten.

De tachtiger kende al heel wat gezondheidsproblemen. In 1999 herstelde King ook al van prostaatkanker en in 2017 werd bij de presentator longkanker vastgesteld, waarna hij succesvol werd geopereerd.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.