“Kim Kardashian en Kanye West proberen relatieproblemen op te lossen op vakantie”

 Kim Kardashian en Kanye West
Photo News Kim Kardashian en Kanye West
Kim Kardashian (39) en haar man Kanye West (43) hebben flink wat relatieproblemen op te lossen. Daarom besloot het koppel er samen even tussenuit te gaan voor een familievakantie. Dat vertelden bronnen dicht bij de familie.

Kanye heeft zichzelf de afgelopen tijd niet populair gemaakt bij zijn vrouw. Zo deed hij tijdens een van de bijeenkomsten voor zijn kandidaatstelling voor het presidentschap flink wat pittige uitspraken. Kanye vertelde onder andere dat hij wilde scheiden van Kim en dat hij bij haar had aangedrongen op een abortus toen Kim zwanger was van hun eerste kind North.

Het schijnt dat hun relatie de afgelopen tijd “ijskoud” was. Kim zou voornamelijk voor de kinderen zorgen, terwijl Kanye bezig was met zijn poging president te worden. Toen de twee elkaar na lange tijd weer zagen, was op foto’s te zien dat Kim haar tranen niet kon bedwingen.

Machteloos

Kim vroeg op Instagram begrip voor de moeilijke positie van de familie van mensen met mentale aandoeningen. “Zoals velen van jullie weten, lijdt Kanye aan een bipolaire stoornis. Iedereen die daarmee kampt of iemand in zijn omgeving heeft die dat doet, weet hoe ontzettend gecompliceerd en pijnlijk dat is.” Ze schreef dat ze snapte dat haar man een publiek figuur is en zijn uitlatingen sterke reacties oproepen, maar “mensen die close met Kanye zijn en weten hoe hij diep in zijn hart is, begrijpen dat zijn woorden soms niet overeenkomen met wie hij is.”

Ze sprak ook over de frustratie van familieleden over het feit dat ze maar weinig kunnen doen als het niet goed gaat met de persoon met de bipolaire stoornis. “Mensen die psychische problemen begrijpen, weten dat de familie machteloos staat tenzij de persoon een minderjarige is. Mensen die er niets van weten en hier ver vanaf staan, kunnen hard oordelen en begrijpen niet dat de persoon zelf de eerste stappen naar hulpverlening moeten zetten, hoe hard familie en vrienden het ook proberen.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • johannes van Wetten

    Waarom moeten de mensen weten dat ze ook op vakantie gaan, die 2 hebben toch al altijd vakantie.

  • Georges Claes

    Een staycation is wat Van Ranst hen gaat toelaten, en niks meer, zeker geen onnodige vliegreis