“Kim Kardashian droomt al van baby nummer vijf”

Baby Psalm West mag dan nog geen twee weken oud zijn, toch denkt Kim Kardashian (38) stiekem al na over een vijfde kindje. Dat vertellen bronnen dicht bij de ster aan HollywoodLife. 

“Kim doet het geweldig met de nieuwe baby", vertelt een ingewijde aan HollywoodLife. “Het moederschap gaat haar zo natuurlijk af. Ze heeft vrienden zelfs al verteld dat ze graag een vijfde kindje zou willen. Als dat gebeurt, zou dat eerder vroeger dan later zijn, maar voorlopig geniet ze volop van nummer vier”, klinkt het. “Enkele van haar dichtste vrienden zijn al thuis op bezoek geweest aangezien ze volop aan het nestelen is en een nieuwe moeder is. Ze is zo opgetogen, en deze baby heeft haar en Kanye (West, haar echtgenoot, red.) dichter bij elkaar gebracht. Ze heeft het huis amper verlaten sinds de baby thuis kwam. Ze kijkt constant in vervoering naar de baby.”

Volgens de getuige is de hele familie erg blij met de komst van Psalm. Kanye en Kim hadden al drie kinderen: North (5), Saint (3) en Chicago (1). “Kim geniet echt van deze rustige tijd en vindt de overgang van drie naar vier kinderen echt gemakkelijk”, klinkt het. “North houdt ervan om een grote zus te zijn en helpt met de baby. De andere twee zijn nog wat jong om te helpen of om volledig te begrijpen wat er aan de hand is, maar North vindt het geweldig om mama te helpen.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Elvire Poireau

    Ze kan dan ook héél mooie kindjes maken, toegeven!

  • Sandra Peeters

    Mooi voorbeeld, en dat terwijl we net minder kinderen op de wereld zouden moeten zetten. Lopen genoeg kinderen rond zonder mamma en of pappa geef die dan een thuis.