“Khloé Kardashian en Tristan Thompson geven hun relatie een tweede kans”

Khloé Kardashian en Tristan Thompson.
AP Khloé Kardashian en Tristan Thompson.
De geruchten dat Khloé Kardashian (36) en de vader van haar 2-jarige dochter True, Tristan Thompson (29), gedurende de quarantaine weer dichter naar elkaar gegroeid zouden zijn, waaiden al een poosje rond. Maar nu lijkt het erop dat de twee hun relatie echt nieuw leven willen inblazen. Dit meldt People.

“Tristan doet ontzettend zijn best om zijn fouten uit het verleden te herstellen. Daarbij is hij echt een hele lieve en goede vader voor True,” onthulde een bron dichtbij Khloé.

De 29-jarige basketballer bedroog de 36-jarige realityster meerdere malen tijdens hun samenzijn, waarvan een keer nota bene vlak voordat Khloé moest bevallen van hun kind. Ook ging hij vreemd met Jordyn Woods (22), de voormalige beste vriendin van Khloé’s jongere halfzusje Kylie. Daar lijkt hij van te hebben geleerd.

Thompson postte afgelopen week een indringend bericht op Instagram, gericht aan Khloé voor haar verjaardag. “Ik ben nu wijs genoeg om te weten dat jij in mijn leven kwam om me te laten zien hoe een geweldig mens eruitziet. Ik waardeer nu dat ik in staat ben om van jou te leren en daardoor ook te groeien. Ik dank God voor het feit dat je zo’n prachtige, liefdevolle vrouw bent. Niet alleen naar mij toe, maar naar iedereen. Zeker voor onze dochter True. Jij verdient niets dan het beste Koko! True en ik houden heel veel van jou.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.