Ga naar de mobiele website
^ Top

"Kate Winslet in het geheim getrouwd"

Getty Images
Kate Winslet (37) is eerder deze maand in het geheim getrouwd met Ned Rocknroll (34). Dat bevestigt Us Weekly. Een woordvoerder kon niet bereikt worden voor commentaar, maar als het bericht klopt, dan gaat het om het derde huwelijk voor de Britse actrice. Toch is er reden voor twijfel: zo zouden zelfs de ouders van de twee niet van het huwelijk weten. Zelfs voor een Hollywoodactrice is dat een verregaande vorm van geheimhouding.

De Oscarwinnares en Rocknroll, die als Abel Smith geboren werd, leerden elkaar eind vorig jaar kennen. In september 2012 kochten ze al een 15e-eeuws landhuis aan in het Britse Sussex.

Volgens de bron van Us Weekly waren bij de geheime ceremonie "naast haar twee kinderen slechts een handvol naaste vrienden en familie aanwezig". Kate zou sinds de zomer verloofd geweest zijn met Ned. Op de huwelijksceremonie werd ze weggegeven door Leonardo diCaprio.

De ceremonie was zo geheim dat zelfs de ouders van Kate en Ned er niet van wisten, zo schrijft The Sun. "Ik was niet op de hoogte van het ja-woord, maar niets zou me verbazen van die twee", aldus Robert, de vader van Ned.

Hoe ver de geheimhouding van Hollywoodsterren ook gaat: je eigen ouders na drie weken nog niet ingelicht hebben over je huwelijk, dat lijkt wel vergaand... om niet te zeggen onwaarschijnlijk.

Kate en Ned.
AP Kate en Ned.


Van 1998 tot 2001 was de actrice getrouwd met regisseur Jim Threapleton, met wie ze een 12-jarige dochter heeft, Mia. In 2003 trad ze opnieuw in het huwelijk. Van regisseur Sam Mendes, met wie ze een 9-jarig zoontje heeft, Joe, scheidde ze zeven jaar later.

Ook Ned Rocknroll, het neefje van miljardair Richard Branson, was eerder getrouwd: met de Britse socialite Eliza Cowdray.

Kate en Sam.
Photo News Kate en Sam.
AP
Meer over


Meld een bug