"Kanye toont nieuwe collectie op New York Fashion Week"

Kanye West
afp Kanye West
Kanye West toont op 15 februari zijn nieuwe kledingcollectie tijdens de New York Fashion Week. Dat meldt de Amerikaanse modesite Fashionista.

De nieuwe Yeezy-lijn is weer een samenwerking met Adidas. E! meldde eerder deze maand al dat Kanye zijn werkzaamheden weer had opgepakt met bezigheden voor zijn modelabel. De muzikant werd in november opgenomen in het ziekenhuis. Volgens geruchten gebeurde dat na een mentale inzinking, alhoewel zijn woordvoerder meldde dat de opname nodig was door langdurig slaapgebrek.

Traditonelere setting
Het is het vijfde seizoen voor modelabel Yeezy. Eerdere keren toonde Kanye zijn collecties ook tijdens de New York Fashion Week, maar koos hij voor opvallende locaties als stadion Madison Square Garden en Roosevelt Island. Deze keer gaat hij voor een traditionelere setting en showt hij de mode op een van de vaste catwalks die worden opgezet voor de Fashion Week in New York.

Kindermode
Samen met zijn vrouw Kim Kardashian komt West binnenkort ook met een collectie kindermode. Het modemerk is een samenwerking van bijna het hele gezin: terwijl haar ouders de zakelijke kant van de onderneming overzien, koos dochter North (3) de kleuren en stof uit van in ieder geval de eerste stukken uit de lijn. De peuter mocht een jurkje en jas zondag tonen in een snapchatfilmpje van Kim.

#kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #london #paris #milan #newyork #la #miami #atlanta #kimye #kuwtk #kardashians #lifestyle #babygirl #newyork #snapchat #sequindress #cuteness #yeezys #kanyewest #northwest