‘Kanye niet naar Coachella vanwege te klein podium’

Kanye West vindt de podia van Coachella te klein.
Brent N. Clarke/Invision/AP Kanye West vindt de podia van Coachella te klein.
Kanye West zal niet tijdens het Coachella-festival in april optreden. Volgens TMZ zijn de onderhandelingen met de rapper gestaakt, omdat hij het podium van het festival niet goed genoeg vindt.

‘Ye’ vindt volgens bronnen het 12 bij 18 meter grote toneel op het beroemde festival “artistiek beperkend”. “Deze podia zijn zo verouderd. Shakespeares werk werd honderden jaren geleden nog op precies hetzelfde type opgevoerd”, zou een andere bron hebben gezegd.

De producent van het festival, Goldenvoice, heeft aangeven de podia niet speciaal voor Kanye aan te willen passen, omdat andere artiesten wel gewoon op ‘normale’ podia willen optreden.

Dat Kanye geen fan is van ‘normale’ podia bleek wel uit zijn optredens tijdens de Saint Pablo Tour in 2016. De rapper zweefde toen op een podium boven het publiek door de zaal terwijl hij zijn nummers ten gehore bracht.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chantal bruyneel

    Tja ,als je ne nek hebt buiten proportie......die denkt ook dat ie god is en eerlijk ik ken niet 1 song van die kwiet.....

  • Jan Standaert

    Onnozelaar met vergevorderde vorm van grootheidswaanzin. Zou beter eens met zijn voeten terug op de grond komen ipv op een zwevend podium de hansworst uit te hangen.

  • arthur smellekens

    Niet verwonderlijk dat hij het podium niet groot genoeg vindt Zijn ego past op geen enkel podium.