“Justin Bieber kampte niet met depressie maar met ziekte van Lyme”

Justin Bieber heeft het vorig jaar niet makkelijk gehad. De zanger vertelde destijds al dat hij kampte met een depressie. Nu blijkt echter dat de 25-jarige Canadees de ziekte van Lyme had. Volgens TMZ is dat te zien in de documentaireserie op YouTube die vanaf 27 januari te zien is.
EPA Justin Bieber heeft het vorig jaar niet makkelijk gehad. De zanger vertelde destijds al dat hij kampte met een depressie. Nu blijkt echter dat de 25-jarige Canadees de ziekte van Lyme had. Volgens TMZ is dat te zien in de documentaireserie op YouTube die vanaf 27 januari te zien is.

Justin Bieber heeft het vorig jaar niet makkelijk gehad. De zanger vertelde destijds al dat hij kampte met een depressie. Nu blijkt echter dat de 25-jarige Canadees de ziekte van Lyme had. 

Dat is volgens TMZ te zien in de documentaireserie op YouTube die vanaf 27 januari te bekijken is. Justin zou een groot deel van het jaar niet hebben geweten dat hij aan de ziekte leed en dacht daarom dat hij depressief was. De artsen kwamen pas aan het eind van het jaar tot de diagnose.

Het gaat inmiddels stukken beter met de zanger. Justin slikt medicijnen, komt dit jaar met een nieuw album en gaat ook weer op tournee.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.