"Justin Bieber en Hailey Baldwin verloofd, ouders geven hun zegen"

Justin Bieber en Hailey Baldwin paraderen hand in hand door de straten van New York op 5 juli 2018.
Photo News Justin Bieber en Hailey Baldwin paraderen hand in hand door de straten van New York op 5 juli 2018.
Justin Bieber (24) heeft zijn vriendin Hailey Baldwin (21) ten huwelijk gevraagd. Dat beweren twee vrouwen die getuige waren van het aanzoek, zo meldt TMZ.

Volgens de twee zou Justin in een restaurant van een resort op de Bahama’s op zijn knieën zijn gegaan voor Hailey. "Terwijl iedereen vrolijk salsa aan het dansen was, kwam de beveiliging van de zanger binnen om mee te delen dat alle telefoons opgeborgen moesten worden omdat er iets speciaals zou gebeuren. Vervolgens deed Justin, voor het oog van alle aanwezigen, zijn aanzoek", klinkt het. 

Op de sociale media van het nieuwbakken koppel is voorlopig nog geen hint te bespeuren, maar op de Instagramaccount van Jeremy Bieber, Justins vader, prijkt wél een opvallende boodschap. "@justinbieber, trots is een understatement! Zo veel zin in in het nieuwe hoofdstuk!", schreef hij vandaag. 

Derde keer goede keer?

Hailey's vader Stephen, de jongste van de vier acterende Baldwin Brothers, twitterde een bijbeltekst, waarbij hij de hashtag #gezegend gebruikte. Later plaatste hij nog een minder cryptische tweet, maar die verwijderde hij weer. Volgens E! schreef hij daarin: "Een grote glimlach op mijn gezicht. Mijn vrouw en ik hebben altijd gebeden om Gods wil. Hij nestelt zich in de harten van JB&HB. Laten we allemaal bidden dat zijn wil zal geschiede". In de tweet zou hij ook de vader en moeder van Justin hebben getagd. De moeder van de zanger hield het op Twitter bij zeven keer het woord 'liefde'.

Sinds Justin en Hailey half juni hun relatie nieuw leven inbliezen, zijn ze onafscheidelijk en werden ze al meerdere keren zoenend in het openbaar gespot. In 2014 en 2016 hadden de twee al eens een relatie, kortstondig weliswaar. Maar nadat de relatie van Justin met Selena Gomez (25) in mei voor de zoveelste keer op de klippen liep, zocht hij weer toenadering tot Hailey.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

Een foto die is geplaatst door null (@jeremybieber) op
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • maarten mouton

  Ze zijn pas samen en al verloofd.

 • helena luts

  Hoe kun zo iets zeggen Ronald. Justin ik ben blij voor jou. Ik hoop dat Hailey gelukkig samen. Ik ben trots op jou. Hun liefde is niet om het geld. Ze houden van elkaar.

 • Wim Van Assche

  Zij draagt de broek in hun relatie zo te zien.

 • Abdel Nasser

  Van welke ontwerpen is haar outfit?

 • Ronald Polutnik

  Ik begrijp niet dat zo'n mooi meisje met die Justin Bieber kan optrekken . Je ziet toch daaraan , dat de liefde schuilt in het bekendheid en het grote geld . Tot zei zijn fratsen beu is .