"Julia Roberts maakt zich zorgen om nichtje Emma"

Julia Roberts
getty Julia Roberts
Julia Roberts maakt zich naar verluidt ernstige zorgen over Emma Roberts. Volgens de "Pretty Woman"-actrice begaat haar 22-jarige nichtje een grote fout door te trouwen met haar "American Horror Story"-tegenspeler Evan Peters.

Emma kondigde eerder deze maand haar verloving aan met Peters, maar haar beroemde tante is van mening dat ze nog te jong is voor een huwelijk. Een insider verklaarde tegen de National Enquirer: "Emma is pas 22 en Julia denkt dat ze een grote vergissing begaat door te vroeg een dergelijke verbintenis aan te gaan."

Julia, die sinds 2002 getrouwd is met Daniel Moder, weet waarover ze praat. Ze stapte in 1991 ook bijna in het huwelijk op jonge leeftijd. Ze was destijds 23 jaar toen ze de bruiloft met Kiefer Sutherland op het laatste moment afblies. Daarover zei Julia later: "Om op dat moment te trouwen, zou de grootste fout in mijn leven zijn geweest."

De Oscarwinnares zou zich ook grote zorgen maken over de uit de hand gelopen ruzie die Emma en Evan vorig jaar hadden in een hotelkamer in het Canadese Montreal. De ruzie mondde uit in een vechtpartij, waaraan Peters onder meer een bloedneus overhield en Roberts diverse blauwe plekken.

Emma Roberts. EPA