‘Jersey Shore’-Mike mag de gevangenis verlaten

Willy Sanjuan/Invision/AP
Michael ‘The Situation’ mag deze week de gevangenis van Otisville in New York verlaten. De ‘Jersey Shore’-ster kreeg een straf van 8 maanden opgelegd voor belastingfraude.

Tijdens zijn tijd in de gevangenis had de realityster veel contact met zijn ‘Jersey Shore’-collega’s. Die hielden de media dan ook geregeld op de hoogte van hoe het met Mike ging. “Het is alsof hij in een bejaardenhuis zit. Hij speelt bingo”, liet Nicole ‘Snooki’ Polizzi weten aan E!. “Hij gaat ook vaak naar de sportschool dus hij komt er vast helemaal afgetraind uit.”

Pauly D en Vinny Guadagnino vertelden in een radioshow dat Mike veel mensen heeft leren kennen in de gevangenis. Een van de mannen waar hij mee optrok zou Billy McFarland zijn geweest, de oprichter van het Fyre Festival die een straf van zes jaar uitzit voor grootschalige oplichting. Ook zou de realityster geregeld een potje hebben gescrabbeld met George Garofano, of in de woorden van Vinny: “De gast die de naaktfoto’s van Jennifer Lawrence heeft gelekt.”

Mike en zijn broer Marc werden in 2014 aangeklaagd voor belastingfraude en moesten in januari dit jaar naar de gevangenis. Ze zouden een bedrag van bijna 9 miljoen dollar verduisterd hebben. Na zijn celstraf zal Mike nog twee jaar onder toezicht staan, moet hij een boete van 10.000 dollar betalen en krijgt hij een werkstraf van 500 uur.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • annie dupont

    als ze hier belastingen ontduiken, krijgen ze aplaus van de bevolking en gaan ze in de politiek