"Ilse De Meulemeester pluimt rijke mannen in Saint-Tropez"

photo_news
Story pakt deze week uit met een smeuïg verhaal over Ilse De Meulemeester, die tegenwoordig in Saint-Tropez zou vertoeven om rijke mannen geld afhandig te maken. Zo zou ze onder meer een demente man 800.000 euro lichter hebben gemaakt.

Het weekblad haalt iemand uit de directe familiale omgeving van De Meulemeester als bron aan, en die beweert dat de zogenaamde stalker die vorig jaar haar Porsche ramde helemaal geen stalker was. "Het wordt tijd dat de waarheid aan het licht komt. Jacobus Perdaems was geen stalker, maar de vriend van Ilse", klinkt het. "Het was niet meer dan een spijtig ongeval. Dat incident werd opgeklopt om te voorkomen dat Ilse hem twee Porsches afhandig heeft gemaakt, één voor haar en één voor Glenn (Janssens, red.). Naast die dure wagens heeft ze hem ook gigantische geldbedragen afgetroggeld."

"Perdaems is erg ontgoocheld in Ilse", klinkt het verder. "Hij zal de zaak niet laten rusten. Hij wil niet alleen zijn geld recupereren, hij wil ook rechtvaardigheid. Er is al een onderzoek ingesteld. Het straffe is dat Ilse, ondanks alles wat er boven haar hoofd hangt, ondertussen gewoon haar gang blijft gaan en steeds arroganter wordt."

Uitvalsbasis
Daarop haalt de bron voorbeelden aan van andere welgestelde mannen die De Meulemeester in het vizier zou hebben. Daarbij zou ze haar "jachtterrein" naar Saint-Tropez verlegd hebben. "Dat is dan ook een prima uitvalsbasis om op andere rijke mannen te jagen. Daags na de paasvakantie vertrok ze opnieuw naar het zuiden van Frankrijk om langs twee Vlamingen, die op haar lijstje van mogelijke geldschieters staan, te lopen. Elke dag stond er een andere man op het programma. Maar of ze centen lossen?"

Rest nog de vraag waarom De Meulemeester dit doet. "Ilse heeft gewoon een heel dure smaak. Een rekening van 38.000 euro voor een reis naar New York met haar zoontje heeft ze aan Perdaems gepresenteerd. Die mocht ook opdraaien voor de kosten aan haar huis in de Provence. Net zoals een man die ondertussen overleden is. Ilse zou hem meer dan 800.000 euro afhandig hebben gemaakt, toen hij al aan dementie leed. Voor Ilse is dat pure noodzaak. Ze heeft gewoon veel geld nodig."

Story heeft naar eigen zeggen De Meulemeester gecontacteerd, maar ze was niet bereikbaar voor een reactie.