"Ik laat mij geen excuses opdringen", Pamela Anderson doet ook haar zegje in de zaak Weinstein

Pamela Anderson
EPA Pamela Anderson
Amerikaans model en actrice Pamela Anderson deed nogal wat stof opwaaien toen ze in een interview zei dat het algemeen geweten was dat je bepaalde producers in Hollywood moest vermijden in privésfeer.  "Je weet waar instapt als je alleen met hen naar een hotelkamer gaat", zei de 50-jarige blondine op 30 november in een interview met de journaliste Megyn Kelly.

Door die uitspraken kreeg ze heel wat kritiek over zich heen, toch neemt ze geen woorden terug. "Dit is geen beschuldiging van de slachtoffers", zegt ze op de Amerikaanse website TMZ. "Harvey Weinstein blijft een seksistisch zwijn", voegt ze er bovendien aan toe. 

"Er zijn een heleboel zelfverdedigingscursussen voor vrouwen en er is zelfs een bekende school voor martial arts. Vrouwen moeten zich bewust zijn van de problemen, ze kunnen herkennen en ze vervolgens kunnen bevechten. Het blijft hypocriet om het probleem te negeren", besluit de blondine. 

Hieronder vind je het originele interview, waarin ze het onder meer ook heeft over haar eigen jeugd waarin ze aangerand werd.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ina Elmas

    100% gelijk heeft ze!!! Vrouwen zijn nog steeds naif om te denken dat dat soort mannen gaat veranderen. Bij dat soort mannen dient de vrouw haar gedrag aan te passen. Dat is nu eenmaal de realiteit!!!!

  • Bart De Groote

    Toch verstandiger dan ik dacht, die Pamela. Respect!