‘Ich bin wie du’-zangeres Marianne Rosenberg overleeft coronavirus

Marianne Rosenberg is naar eigen zeggen hersteld van het nieuwe coronavirus.
EPA Marianne Rosenberg is naar eigen zeggen hersteld van het nieuwe coronavirus.
Marianne Rosenberg is naar eigen zeggen hersteld van het nieuwe coronavirus. Volgens DPA merkte de 65-jarige zangeres, vooral bekend van haar hit ‘Ich bin wie du’, eind maart dat ze symptomen had van het virus.

“Ik had koorts en verkoudheidssymptomen en testte positief. Daarom moest ik twee weken in quarantaine thuis, en dat heb ik nog met een week verlengd”. Voor nu lijkt het erop dat de schlagerzangeres compleet hersteld is van de ziekte. “Het niet kunnen verlaten van het appartement voor zo’n lange tijd, en voortdurend na moeten denken over het virus was echt een bedreigende ervaring,” vertelde Rosenberg.

De zangeres zei dat ze tijdens haar quarantaine door familie en vrienden werd verzorgd. “Ik waardeer hun hulp echt. Solidariteit is een echt positief aspect in deze vreemde tijden.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.