Exclusief voor abonnees

“Het is tijd om z’n bedrog te onthullen”: ex-vrouw van Dan Brown klaagt succesauteur aan na affaire met jonge Nederlandse

Dan Brown.
AP Dan Brown.
Het lijkt erop dat de Amerikaanse auteur Dan Brown (56) de voorbije jaren een even spannend leven leidde als de personages in z'n bestsellers. Volgens z’n ex-vrouw Blythe Brown (68) onderhield hij vanaf 2014 namelijk meerdere affaires, onder andere met een Nederlandse paardentrainster, en gebruikte hij gemeenschappelijk geld om hen in de watten te leggen. Een brug te ver, en daarom sleept ze de succesauteur nu voor de rechter. 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wouter Van de Walle

  Dat hij gelijk heeft, hopelijk heeft hij er van genoten

 • piet devlieger

  En wie heeft dat gemeenschappelijk geld verdiend ? Dan Brown heeft een vermogen van zo'n 160 à 180 miljoen dollar. Hoeveel zou Blythe Brown, zijn ex-vrouw, daarvan verdiend hebben en hoeveel heeft ze bij de scheiding meegekregen ?

 • pol van de velde

  Als dat al niet meer mag. Heeft ze nog niet genoeg gekregen van het werk dat haar man deed?

 • Gert Van Bunderen

  Gemeenschappelijk geld? En wie heeft er voor gezorgd dat dat geld binnenkwam? Lijk mij een daad van jaloezie.

 • Alfons Schepers

  Zijn volgende boek: "Het mysterie van het Zeeuws Meisje" Ook dit lost hij op! ;-)