"Herstel dochter Whitney Houston zou wonder zijn"

Whitney Houston met dochter Bobbi Kristina in 2011.
AP Whitney Houston met dochter Bobbi Kristina in 2011.
De artsen van Bobbi Kristina Brown, de 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, zeggen dat het een wonder zou zijn als ze nog zou herstellen. Dat meldt People.

Bobbi Kristina werd zaterdag bewusteloos aangetroffen in haar badkuip. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat ze in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont. Een insider zegt dat de artsen de familie hebben gemeld dat een herstel technisch mogelijk is, maar dat het een wonder zou zijn als het zou gebeuren.

De insider meldt verder dat vader Bobby Brown "ontroostbaar" is. Brown riep gisteren zelf op de familie hun privacy te gunnen. "En geef me mijn dochter de liefde en steun die ze nu nodig heeft", voegde hij aan het verzoek toe.

Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. In 2012 overleed Whitney Houston op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad werd aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de zangeres drugs had genomen - ze zou vervolgens in bad zijn verdronken.

Een neef van Bobbi Kristina verzekerde aan E! News dat Bobbi Kristina geen drugs gebruikt: "Ze dronk niet, deed niet aan drugs en was aan het minderen met roken. Ze deed haar best voor haar muziek en hield haar stem gezond."

Bobbi Kristina Brown met Nick Gordon (EPA)