‘Glee’-ster reageert op heisa rond Lea Michele: “Het leidt af”

Matthew Morrison samen met Lea Michele in 'Glee'
Glee Matthew Morrison samen met Lea Michele in 'Glee'
Enkele weken geleden belandde ‘Glee’-actrice Lea Michele (33) in het oog van de storm toen ze door een collega van racistisch gedrag beschuldigd werd. Het hoeft dus niet te verwonderen dat zowat alle acteurs uit de reeks gevraagd worden om hun mening over de zaak te geven. Zo ook Matthew Morrison (41), die leerkracht Schuester speelde. 

Lea Michele werd door haar collega Samantha Ware (28) beschuldigd van racistisch gedrag. “Weet je nog hoe je van mijn eerste televisieoptreden een hel maakte?”, schreef de actrice, die te zien was in het zesde seizoen van ‘Glee’, op sociale media. “Want ik zal het nooit vergeten. Ik geloof dat je aan iedereen vertelde dat je in m’n pruik zou kakken, als je de kans kreeg. Die opmerking en nog een aantal zeer agressieve dingen die je hebt gezegd, deden me twijfelen of ik mijn acteercarrière in Hollywood wel moest doorzetten.” Michele bood haar excuses aan, maar het kwaad was al geschied. Steeds meer collega’s getuigden over haar divagedrag en slechte karakter. 

Toen acteur Matthew Morrison, die jarenlang leraar Schuester speelde in de reeks, in het radioprogramma ‘FUBAR Radio’s Access All Areas’ verscheen, werd hem uiteraard naar de affaire gevraagd. Veel wilde hij echter niet lossen. “Ik denk eerlijk gezegd dat dit afleidt van de belangrijkere onderwerpen die nu over de tongen gaan. Het is een beetje ‘ah’", haalt hij de schouders op. “Je moet er gewoon op letten dat je een goed en aangenaam persoon bent om mee om te gaan. Dat is al wat ik hierover ga zeggen." 

Lees ook:

Lea Michele zegt “sorry” na uithaal van ‘Glee’-collega, maar kritiek blijft toenemen: “Ik mocht niet eens met haar aan tafel zitten”

Vrolijke bende op tv, maar divagedrag, racisme, kinderporno en drugs achter de schermen: de donkere kant van de hitserie ‘Glee’ (+)

HelloFresh zet ‘Glee’-ster Lea Michele aan de deur na beschuldigingen van racisme
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.