'Glee'-castleden organiseren reünie, herkent u iedereen nog?

De castleden van 'Glee' voor het eerst in lange tijd weer samen.
Instagram De castleden van 'Glee' voor het eerst in lange tijd weer samen.
Goed nieuws voor alle 'gleeks': de cast van de musicalshow 'Glee' is drie jaar na de stopzetting van het programma weer samengekomen om bij te praten, en dat leverde een mooie foto op. 

Matthew Morrison, die we beter kennen als zangleraar Mr. Shuester, postte het kiekje van zijn tv-vrienden op Instagram. "Het was een geweldige avond", schreef hij erbij. "Ik vond het leuk om hen weer te zien!"

Voel de nostalgie opborrelen bij het zien van Jane Lynch (Sue Sylvester), Naya Rivera (Santana), Heather Morris (Brittany), Amber Riley (Mercedes), Chris Colfer (Kurt), Kevin McHale (Artie), Jenna Ushkowitz (Tina), Becca Tobin (Kitty), Vanessa Lengies (Sugar), choreagraaf Zachary Woodlee, script-coördinator Aristotle Kousakis en schrijvers Matt Hodgson en Michael Hitchcock. Ook Morrisons vrouw, Renee Morrison, was van de partij.  Zo konden de 'oude kinderen' van Mr. Shue nu ook zijn 4-maanden oude échte zoontje Revel James Makai ontmoeten. 

De succesvolle reeks stopte ermee nadat één van de hoofdpersonages, Corey Monteith (Finn), overleed aan een overdosis tijdens het filmen van het laatste seizoen. Zijn verloofde, Lea Michelle (Rachel), die overigens niet van de partij was op de reünie, besloot om uit respect voor de programmamedewerkers dat seizoen nog af te maken, zodat niemand onverwacht zonder werk zou komen te zitten. Ook acteur Mark Salling (Puck) is intussen overleden, hij stapte dit jaar uit het leven nadat hij schuldig werd bevonden aan het bezit van kinderporno. 

Een bericht gedeeld door Matthew Morrison (@_matthew.morrison_)

Een foto die is geplaatst door Matthew Morrison (@_matthew.morrison_) op
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels