“Geluk is altijd een uitdaging”: ook popster Taylor Swift heeft het moeilijk

Taylor Swift
EPA Taylor Swift
De fans hebben er even op moeten wachten, maar vier dagen geleden dropte Taylor Swift (29) onverwacht een nieuwe single: ‘ME!’. In een interview vertelde de zangeres dat het tijd kostte om de energie te vinden om opnieuw aan de slag te gaan. 

“Het is ook voor mij niet altijd gemakkelijk”, vertelde Swift in een radio-interview met Zach Sang. “Er zijn momenten geweest waarop ik jarenlang pauze heb moeten nemen omdat ik gewoon uitgeput was, of me heel slecht voelde. Een album maken is nooit hetzelfde. Op dit moment voel ik me gelukkig heel erg energiek, daar ben ik enorm dankbaar voor. Maar het is niet iets dat ik als vanzelfsprekend beschouw, om zo energiek en opgewonden te zijn over deze nieuwe muziek. Want ik weet dat ik me niet altijd zo voel. Soms voel je je erg bang. Ik ben me dus heel bewust van hoe ik me nu voel over deze nieuwe muziek en de opwinding die ermee gepaard gaat.”

Hoewel de popster een erg vrolijk imago heeft, wilde ze ook even duidelijk maken dat het in haar wereld niet altijd even rooskleurig is. “Iets dat je altijd moet onthouden, is dat er geen ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ is, waar we gewoon voor altijd gelukkig zijn. Geluk zal altijd een gevecht en een uitdaging zijn waar we een antwoord op moeten vinden. Eigenwaarde is ook iets belangrijk, maar het is wel een heel proces om het te krijgen." 

Swift hoopt dat ze met haar nieuwe single een sprankeltje hoop kan bieden voor haar fans - en zichzelf. “Zelfs wanneer ik me echt heel, heel slecht voel, denk ik dat het helpt wanneer ik op het podium kruip en dit nummer speel en ik zie dat andere mensen het ook zingen. Het is dus niet gewoon een nummer dat je opzet als je je goed wil voelen over jezelf. Zet dit nummer op wanneer je je niet goed voelt over jezelf, en misschien zal het je terugbrengen naar een punt waarop je je wel goed voelt. Ik voel me zeker niet de hele tijd goed, en ik denk dat niemand dat doet.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.