"Courtney Love schreef briefje in portemonnee Cobain"

PHOTO_NEWS
Volgens Charles R. Cross, een auteur die enkele boeken over Kurt Cobain heeft geschreven, zegt dat het briefje in de portemonnee van de Nirvanazanger door Courney Love is geschreven. "Het is duidelijk haar handschrift", aldus de Cobain-kenner.

Eerder deze week werd een niet eerder publiek gemaakte notitie die in de portemonnee van Kurt Cobain gevonden. In de cynische tekst staat een verbastering van de traditionele Christelijke trouwgelofte geschreven. De zanger, die twintig jaar geleden zelfmoord pleegde, zet zijn echtgenote Courtney Love erin weg als een geldbeluste, drugsverslaafde hoer.

Meteen werd gespeculeerd dat Love iets te maken zou hebben met de dood van haar man. De zangeres schreef na de ontdekking een mail naar Charles R. Cross waarin ze verklaart dat het briefje van haar hand is. Ze gaf het aan Cobain voordat ze in 1991 in het huwelijksbootje stapten. "In het begin van hun relatie schreef het stel regelmatig dergelijke sarcastisch briefjes naar elkaar", zegt Cross. "Het handschrift is zeker van Courtney Love."