“Chrissy Teigen en John Legend verwachten derde kindje”

John Legend en Chrissy Teigen in de videoclip van ‘Wild’
BSRagency SME/Columbia / BACKGRID John Legend en Chrissy Teigen in de videoclip van ‘Wild’
Model Chrissy Teigen (34) en haar man, zanger John Legend (41), lijken in verwachting te zijn van een derde kindje. In de videoclip van Johns nieuwe single ‘Wild’ toonde het koppel Chrissy’s beginnende babybuikje. 

John en Chrissy leerden elkaar in 2007 kennen op de set van videoclip ‘Stereo’. Ondertussen zijn ze getrouwd en hebben ze twee kindjes: dochter Luna (4) en zoon Miles (2). Het lijkt er nu op dat er opnieuw gezinsuitbreiding aankomt. In de videoclip van ‘Wild’, de nieuwe single van John, speelt Chrissy opnieuw een hoofdrol. En aan het einde van de clip lijkt het koppel een beginnend babybuikje liefdevol te omarmen. 

Hoewel John en Chrissy het nieuws nog niet officieel bevestigd hebben, lijkt alles erop te wijzen dat het wel degelijk klopt. Zo postte Chrissy enkele uren na de release van de videoclip een eigen filmpje op Twitter waarin ze haar buik laat zien. 

Lees ook: 

Chrissy Teigen neemt afscheid van borstimplantaten met taart

Chrissy Teigen haalt uit naar bodyshamers: “Ja, mijn lichaam is vierkant, en daar ben ik blij om”

John Legend ging vaak vreemd voor huwelijk met Chrissy Teigen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.