"Chris Martin en Dakota Johnson verwachten baby"

Chris Martin en Dakota Johnson.
Photonews Chris Martin en Dakota Johnson.
Een feestje met roze en blauwe ballonnen én wel erg ruimvallende kledij doet vermoeden dat  Chris Martin (41) en Dakota Johnson (29) een baby krijgen. 

Chris en Dakota, die ruim een jaar een koppel vormen, gaven zondag een feest en volgens de entertainmentsite was het meer dan duidelijk wat ze te vieren hadden. In de tuin stonden bogen met blauwe en roze ballonnen. Later werden de blauwe ballonnen opgelaten, wat erop zou wijzen dat het paar een jongetje verwacht. Op het feest waren verschillende bevriende sterren afgekomen onder wie Sean Penn, Julia Roberts, Melanie Griffith en Don Johnson.

Ruimvallende kleren

Het babynieuws komt een week nadat Chris' ex-vrouw Gwyneth Paltrow opnieuw in het huwelijksbootje stapte. De frontman van Coldplay was daar niet bij, hij trad op tijdens het Global Citizen Festival in New York waar ook Dakota haar opwachting maakte. De 'Fifty Shades'-actrice verscheen op het podium in zeer ruimvallende kleren en lange jas, wat volgens de Amerikaanse site TMZ ook op een zwangerschap wijst. Een woordvoerder van Dakota laat echter aan People weten dat de actrice niet zwanger is. Dakota, die vorige week 29 werd, zou gewoon haar verjaardag gevierd hebben in de woonst van Chris. Mocht er toch een baby op komst zijn, wordt dat het derde kindje voor Chris. De zanger heeft al twee kinderen uit zijn huwelijk met Gwyneth: dochter Apple van 14 en zoon Moses van 12. Dakota is voorlopig kinderloos.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ingrid joosten

    Bevriende sterren... Melanie Griffith en Don Johnson, dat zijn geen bevriende sterren maar wel gewoon haar ouders hé.