"Charline werd weggestemd bij 2Empress"

Justine Szpringer (links) en Charline Vandergeeten in 2016.
photo_news Justine Szpringer (links) en Charline Vandergeeten in 2016.
Vorige week meldden we al dat Charline Vandergeeten het dj-duo 2Empress had verlaten. "Ze wil zich op haar solocarrière richten", klonk het bij manager Dieter Van Daele, tevens de ex-man van Charline. Haar advocaat werpt nu echter een ander licht op de zaak. "Mijn cliënte is met twee stemmen tegen één weggestemd uit de groep", laat die weten.

Een grote verrassing was het vertrek van Charline niet echt. Na een fel gemediatiseerd huwelijk - het aanzoek op Curaçao was ook te zien in 'The Sky Is The Limit'- lieten Charline en 2Empress-manager Dieter Van Daele recent weten dat een scheiding onvermijdelijk was. "Charline is verliefd op iemand anders", klonk het na amper een jaartje huwelijk. "Maar onze wegen mogen emotioneel dan wel gescheiden zijn, professioneel blijven we samenwerken."

Dat duurde echter niet lang: vorige week werd aangekondigd dat Charline de groep verliet. Ze wordt vervangen door Tatjana De Vliegher, een voormalige discotheekzangeres. "Charline wil zich toeleggen op haar andere passie, de paardensport, en zag op tegen de vele en verre reizen. Bovendien ambieert ze nu een solocarrière", aldus Van Daele.

Onzin, blijkt nu. "Na de scheiding van 2Empress-manager Dieter Van Daele is er gestemd door de drie zaakvoerders (Vandergeeten, Van Daele en 2Empress-collega Justine Szpringer) en is mijn cliënte met twee stemmen tegen één weggestemd als deejay-artieste", laat de advocaat van Charline weten in Het Nieuwsblad. Ze werd dus uit de groep geduwd, en vertrok niet zelf.

Charline en Dieter tijdens hun huwelijk.
Photo News Charline en Dieter tijdens hun huwelijk.5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Verduyckt Kim

  Een koppel huppeltrienen die nog geen 2 platen kunnen beatmatchen zonder de sync-knop in te duwen... En dat noemt zich dj. Ik ken er die 500000x beter spelen voor een peulschil van wat deze prinsesjes vragen voor hun acteerwerk. Het is wat de meute maar wil he.

 • Leon Kame

  Moest den Dieter de enige met geld geweest zijn, was ze wel getrouwd gebleven. Aangezien ze zelf 'binnen' is ontbrak er enkel nog een knap ventje aan haar zijde.

 • Stieven Liesenborghs

  Ik slaap er niet slechter van.

 • patrick duyck

  Was te denken he

 • Lowieke

  En maar denken dat de hele wereld aan uw voeten licht .