‘Breaking Bad’-ster Aaron Paul ruilt faam voor familie: “Veel geld heeft hij al, maar hij wil liever veel kinderen”

Aaron Paul
Photo News Aaron Paul
‘Breaking Bad’-ster Aaron Paul (40) heeft beslist om zijn gloriedagen als acteur achter zich te laten om zich te focussen op zijn gezin.

Op die manier wil hij vaker bij zijn vrouw, Lauren, en hun dochtertje van twee - Story - zijn. “Zijn familie is belangrijker dan zijn werk”, zegt een insider. “Hij wil gewoon een aanwezige vader zijn, en niet eentje die zijn dochter amper ziet omdat hij op de set staat. Bovendien heeft het nastreven van film- en tv-rollen zijn glans verloren in zijn ogen. Hij heeft al veel geld en hij heeft respect van de filmwereld, dus hij hoeft zich niet meer te bewijzen op dat vlak.”

De ‘Westworld’-acteur trouwde in 2013, en kijkt ernaar uit om zijn gezin uit te breiden. “Hij vindt het vaderschap geweldig, en wil het liefst een huis vol kinderen. Minstens twee, als het lukt drie. Dat is altijd al hun plan geweest. Nu maakt Aaron er gewoon een prioriteit van.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.