"Beyoncé in volgende Avengers-films"

Beyoncé
ANP Beyoncé
Beyoncé wil een superheldin worden. De 33-jarige zangeres is in gesprek met filmstudio's Marvel en Disney voor een rol in de komende Avengers-films, meldt Daily Star.

De zeer succesvolle superheldenfilms rondom Captain America, Thor, Iron Man, Black Widow en The Hulk hebben afgelopen jaren al miljarden dollars in het laatje gebracht. En iemand als Beyoncé zou daar nog wel eens een schepje bovenop kunnen doen.

Er staan al twee vervolgen op het programma. The Avengers: Infinity War deel 1 en 2 moeten respectievelijk in 2018 en 2019 in de bioscoop verschijnen. Tussendoor staan ook nog spin-off-films op de agenda. En Disney wil maar wat graag dat Beyoncé onderdeel gaat uitmaken van de cast. Dat zal waarschijnlijk gebeuren in de vorm van een superheld die nog niet eerder op het witte doek is verschenen, laat een leidinggevende van Disney weten.

Beyoncé zou ofwel Boom-Boom spelen, het alter ego van geheim agent Tabitha Smith die plasmabommen met haar handen kan maken, ofwel Blink, een superheldin die zichzelf en anderen overal naartoe kan teleporteren. Een andere optie is Tigra, een katachtige misdaadbestrijder met bovennatuurlijke kracht, snelheid en wendbaarheid.