'Barbie' laat zich betasten op eroticabeurs

Samantha 'Barbie' van der Plas onderging al verschillende malen een borstvergroting.
Fotografie: Mitchell Mooij/MooijProducties Samantha 'Barbie' van der Plas onderging al verschillende malen een borstvergroting.
Samantha van der Plas, beter bekend als het Nederlandse realityfenomeen 'Barbie' uit onder meer Oh Oh Cherso, gaat zich komend weekeinde op het erotica-evenement Kamasutrabeurs in Utrecht inzetten voor een goed doel. Tegen betaling mogen bezoekers van het erotica-evenement even aan haar borsten voelen.

"Je moet niet betalen om aan me borsten te zitte (sic), dat mag. Als je geld doneert doe je dat aan het goede doel en niet aan mij", verduidelijkt Samantha, die meermaals een borstvergroting onderging, op Facebook.

Om wat voor goed doel het gaat, is nog niet duidelijk. De 28-jarige realityster is nog op zoek naar een goed doel 'dat bereid is om het geld aan te neme'. "Niet ieder goed doel vind dit namelijk een top idee heb ik ondervonden. Ik dacht: geld is toch geld maar niet iedereen wil blijkbaar dat geld. Maar komt goed de mails zijn er uit en hopelijk mag ik veel geld doneren aan een mooi goed doel."

'Barbie' is niet de enige die zich op de Kamasutrabeurs laat betasten. Ook Geneviève Fox, een deelneemster aan de Oh Oh Cherso-opvolger 'Oh Oh Daar Gaan We Weer' (een realityreeks zoals Oh Oh Cherso, maar dan in Mallorca. De reeks is nog niet bij ons te zien, nvdr), is van de partij. "Die mag je aan der billen zitteeeehhh en dat ga ik ook zeker doen als dat mag van haar haha", aldus Samantha.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brigitte Braum

  Ik vind dit walgelijk zoveel vrouwen die verplicht zijn om dat te laten doen door borstkanker die geen andere keus hebben en die leurt er nog een beetje mee en dat er daar zoveel mensen intrappen dit is geen reclame voor goede doel 0 % respect

 • peppy

  nog eens in de boekjes, ik zelf heb het niet voor fake

 • Hiphop Hollywood

  Ik kan best wel begrijpen waarom er geen goede doelen op haar idee afgaan. Dit is zo zielig en geen respect voor haarzelf . Dit doet ze trouwens niet voor een goede doel maar alleen voor haarzelf om nog eens in de boekjes te staan .

 • Mike Litorus

  Toch een mooi meisje!

 • Anti Stof

  Voor een goed doel is dit een heel mooi initiatiet !