“Angelina Jolie heeft het moeilijk om wrok tegen Brad Pitt achter zich te laten”

Angelina Jolie is niet van plan om het Brad Pitt tijdens de scheiding gemakkelijk te maken: ze vindt dat zij grotendeels verantwoordelijk is voor zijn succes.
REUTERS Angelina Jolie is niet van plan om het Brad Pitt tijdens de scheiding gemakkelijk te maken: ze vindt dat zij grotendeels verantwoordelijk is voor zijn succes.
Al in september 2016 kondigden Brad Pitt (54) en Angelina Jolie (43) aan dat ze na een relatie van elf jaar uit elkaar zouden gaan, maar de scheiding is nog altijd niet rond. Volgens een bron dicht bij Jolie, is dat oponthoud vooral aan de actrice te danken, die vindt dat zij grotendeels verantwoordelijk is voor Brads succes.

“Angie doet erg haar best om het niet te moeilijk te maken voor Brad", vertelt de ingewijde aan HollywoodLife. “Maar ze wil wel dat de scheiding eerlijk geregeld wordt voor haar en de kinderen. Ze heeft het moeilijk om de wrok die ze nog voelt voor Brad achter zich te laten. Ze wil verdergaan naar een plaats waar ze kan groeien en enkel nog liefde en vergeving kan voelen over haar relatie en haar mislukte huwelijk met Brad.”

“Maar Angelina vindt dat zij vaak haar carrière aan de kant heeft geschoven zodat Brad projecten kon doen waar hij erg gepassioneerd door was”, klinkt het. “Ze voelt zich grotendeels verantwoordelijk voor een groot deel van zijn succes en de rijkdom die hij verwierf toen ze samen waren. Nu dat het gedaan is, wil ze dat alles gelijkmatig verdeeld wordt. Het duurt langer dan ze verwacht had om alles eerlijk te verdelen. Ze wil niet gemeen doen, want ze begrijpt Brads frustraties, maar ze probeert gewoon zichzelf en haar kinderen te beschermen.”

Al in 2018 werd duidelijk dat Angelina niet echt gehaast was om de scheiding te finaliseren. “Angelina wil het scheidingsproces niet overhaasten”, vertelde diezelfde bron toen. “Ze wil gewoon het beste resultaat voor haar en de kinderen en dat kost tijd. Het kan haar niet schelen of Brad het graag snel achter de rug wil hebben, ze wil gewoon het beste resultaat. Maakt niet uit hoe lang dat gaat duren.”

Pitt en Jolie ontmoetten elkaar in 2005 toen ze ‘Mr. and Mrs. Smith’ filmden en vielen als een blok voor elkaar. In 2012 verloofden ze zich en twee jaar later trouwden ze in Frankrijk. In september 2016 gingen ze uit elkaar. Het koppel heeft samen zes kinderen. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Filiep Lapeire

  Goed zaak voor de advocaten die zullen er wel voor zorgen dat alles eerlijk verdeeld word met het nodige ereloon erbij.

 • Bix Froefel

  De rijkdom die hij verwierf. Het staat er letterlijk. Angelina was niets anders dan een blok aan zijn been. Knappe acteurs zouden nog succesvoller zijn zonder vrouw denk ik. Hopelijk gaat hij terug samen met Jennifer Aniston.

 • Gino Denil

  Altijd hetzelfde liedje als ze op dat geld uit zijn. Het is om zichzelf te beschermen als precaire arme sukkel en vooral voor de kinderen. Alsof die kinderen niet ook van die andere partner zijn. Nee, natuurlijk niet. Die partner was het meubelstuk dat zijn succes aan de vrouw te danken heeft. In veel echtscheidingen zie je die redenering terug komen.

 • Liliane Depauw

  Ze koestert misschien wrok tegen haar ex maar qua opvoeding van de kinderen laat ze het ook goed afweten, hopelijk komt ze later niet voor onmogelijk oplosbare feiten te staan en dan zal de schuld bij haar te zoeken zijn, een klein beetje respect en gehoorzaamheid zou hier gepast zijn.