"Adele werkt samen met Phil Collins"

Adele
ANP Adele
Adele en Phil Collins hebben hun krachten gebundeld. Volgens Mirror werken de twee wereldsterren samen aan een nummer voor het nieuwe album van Adele.

Volgens de Britse krant begonnen de twee hun samenwerking al tegen het einde van 2013, een paar maanden later leek het erop dat de zangeres hier toch ineens van afzag. Althans dat dacht Phil nadat hij niks meer van haar hoorde, zo vertelde hij vorig jaar in een interview. Intussen lijken de twee weer contact te hebben over de nieuwe plaat van Adele. "In de afgelopen maanden is Phil weer aan de slag gegaan met nummers voor haar", laat een bron weten.

De reden dat Adele vorig jaar ineens geen contact meer zocht met Phil? "Ze had haar werk toen even op een laag pitje gezet, het was niks persoonlijks. Ze had het gewoon uitgesteld", weet de insider. "Ze had Phil toen ook verteld dat ze haar privéleven even op de eerste plek wilde zetten."

Adele is al een tijdje bezig met haar nieuwe plaat, eerder gingen er al geruchten dat ze hiervoor in Los Angeles zou samenwerken met Pharrell Williams en Lady Gaga. Het laatste album van Adele, 21, kwam uit in 2011.