Kim Kardashian /. Asley Graham
Volledig scherm
Kim Kardashian /. Asley Graham © Instagram: kimkardashian/ashleygraham

CELEB 24/7. Pasen kwam een beetje later bij de Kardashians en Ashley Graham deelt een eerlijke foto van haar lichaam

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

 • Isabel Poriau

  3 maanden geleden
  Chapeau voor Ashley Graham! Alhoewel ik haar niet ken. Deze foto toont de realiteit, het leven zoals het is! Het helpt taboes te doorbreken. Waarvoor dank.
 1. Waarom er regelmatig publiek werd afgevoerd tijdens ‘40-45’: “Dat kwam niet alleen door de rijdende tribunes”
  Play
  Showbizz
  7

  Waarom er regelmatig publiek werd afgevoerd tijdens ‘40-45’: “Dat kwam niet alleen door de rijdende tribunes”

  De succesmusical van Studio 100 ‘40-45’ krijgt een tweede leven in de bioscoop. Een tip voor wie de komende dagen verkoeling zoekt. Bijna 800.000 mensen zagen de voorstelling al live vanop een rijdende tribune. Voor velen vaak een emotionele ervaring. Wie dat gemist heeft of de acteurs ook eens in close-up wil bekijken, kan vanaf dit weekend terecht in de zalen. Senne kon in avant-première al met hoofdrolspeler Peter Van de Velde kijken naar het resultaat. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 1. Peter Jackson werd gecontacteerd door makers van ‘Lord of the Rings’-reeks: “En toen lieten ze niets meer van zich horen”
  Film

  Peter Jackson werd gecontac­teerd door makers van ‘Lord of the Ring­s’-reeks: “En toen lieten ze niets meer van zich horen”

  In september komt ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ uit, een gloednieuwe reeks gebaseerd op de werelden die door schrijver JRR Tolkien geschapen werden. Daarvoor werd regisseur Peter Jackson (60), die de ‘Lord of the Rings’- en ‘Hobbit’-films op z'n naam heeft staan, gecontacteerd. Dat vertelt hij in de podcast ‘The Business’.
 2. Max Colombie maakt comeback op Pukkelpop na pauze wegens angstaanvallen: “Heel beangstigend”
  MUZIEK

  Max Colombie maakt comeback op Pukkelpop na pauze wegens angstaan­val­len: “Heel beangsti­gend”

  Op zeventien juni annuleerde Max Colombie (31), het gezicht achter Oscar and the Wolf, een reeks optredens. De zanger had nood aan rust omdat hij kampt met angstaanvallen en een depressie. Maar binnenkort keert hij terug naar het podium, onder meer op Lowlands en Pukkelpop. Dat liet Colombie zelf weten via Instagram. “Het idee om op het podium te staan is beangstigend, maar ik hoop dat het me gaat helpen.”