Kim Kardashian en dochter North - Britney Spears
Volledig scherm
Kim Kardashian en dochter North - Britney Spears © Instagram Kim Kardashian @kimkardashian - Instagram Britney Spears @britneyspears

CELEB 24/7. Kim Kardashian en dochter North dragen matching outfits en Britney Spears danst erop los

CelebritiesNiets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

 1. Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mouse-geld”
  Play
  Showbits
  1

  Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mou­se-geld”

  ‘FC De Kampioenen’-strips, een Monopoly-spel en nu ook bouwdozen, er komt geen einde aan de merchandise rond de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Maar wat houden de acteurs en actrices daar nu zelf van over. Showbits stelt de vraag aan Jacques Vermeire die als DDT jaren gebannen werd van de merchandise, maar nu wel als figuurtje opduikt in de bouwset. En Jacques rekent het graag voor ons uit. Ook benieuwd? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”
  Play
  Showbits
  1

  ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”

  Dit weekend is het precies 1 jaar geleden dat Julia het nieuwe K3’tje werd. De opvolgster van Klaasje had even goed Amy of Celester kunnen zijn. Showbits bracht de twee finalistes van ‘K2 zoekt K3’ samen voor een terugblik. “Met Julia hebben we af en toe nog contact via Instagram, meer ook niet”, vertellen ze. Achteraf gezien is Amy zelfs blij dat ze niet gewonnen heeft en daar blijkt Karen Damen heel veel mee te maken te hebben. Bekijk het dubbelinterview met Amy en Celester in een nieuwe Showbits.