Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones.
Volledig scherm
Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones. © Photo by Francis Specker/CBS via Getty Images

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas vieren 22ste huwelijksverjaardag: “Er zijn ups en downs”

Celebrities‘Wednesday’-actrice Catherine Zeta-Jones (53) en ‘Ant-Man’-acteur Michael Douglas (78) vieren hun 22ste huwelijksverjaardag. In een interview met ‘The Telegraph’ klapt ze uit de biecht over hun relatie. “Ik hou ervan getrouwd te zijn", klinkt het.

  1. BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen”
    TV

    BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruike­lij­ke normen”

    Afgelopen zondag werd Beyoncé (41) gekroond tot de artiest met de meeste Grammy’s ooit. Een historisch moment op de Grammy Awards, dat ook werd uitgezonden op de Britse televisiezender BBC. Al ging dat niet zonder een slag of stoot. Toen het ging over het grote succes van ‘Queen B’, toonde de zender namelijk beelden van de actrice Viola Davis (57). Een grote flater, die niet onopgemerkt voorbij ging. Na veel kritiek heeft BBC zich geëxcuseerd: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen.”