Catherine Zeta-Jones acteert in nieuwe komische serie voor Facebook Watch

EPA
De Welshe actrice Catherine Zeta-Jones heeft een hoofdrol te pakken in een nieuwe tv-serie. Ze zal te zien zijn in 'Queen America', een reeks die wordt uitgezonden op Facebook Watch.

'Queen America' wordt een tiendelige reeks over Vicki Ellis, een strenge en grove coach van miss-kandidates. Vicki krijgt Samantha Stone onder haar hoede, een meisje dat allesbehalve geschikt lijkt om Miss America te worden. Toch neemt ze de uitdaging aan, maar die zal het uiterste van haar vergen. 'Queen America' wordt geregisseerd door Paul Lee en is de eerste Amerikaanse tv-reeks waarin Catherine meespeelt.

Nieuwe streamingdienst

De reeks wordt dus uitgezonden door Facebook Watch, een nieuwe streamingdienst van Facebook die de concurrentie moet aangaan met Netflix en co. Facebook Watch is sinds augustus 2017 online. Mark Zuckerberg maakte toen 1 miljard dollar vrij voor de productie van eigen series, documentaires en reality-shows. Met 'Queen America' hoopt Facebook Watch een eerste echte topper te lanceren.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mich lee

    En wat kost Facebook watch? Nog nooit eerder van gehoord. Ken Netflix, HBO, maar FbW? Nee, onbekend.